Trekkertrek en Tentfeest met Harten 10 op T’Uliefeest

Trekkertrek en Tentfeest met Harten 10 op T’Uliefeest

HOONHORST – De organisatie van T’Uliefeest 2019 is alweer in volle gang. Dit jaar zal het wederom gehouden worden in het 4e  weekend van september welke dit jaar op 27 en 28 september valt.

Dit jaar wordt het spektakel uitgebreid met op de vrijdag avond een grote Duitse klasse wat betekend dat de trekkers hoger aan mogen haken en zo meer kracht op de baan kunnen uitoefenen dus nog meer spektakel! Na de Duitse klasse op de vrijdagavond speelt de band Alive in de feesttent.
Op de zaterdag begint de Trekkertrek al weer om 10 uur om alle trekkers weer over de baan te laten gaan. Dit jaar met een speciale klasse, de sprintklasse. Kort samengevat zo zwaar en zo snel mogelijk die baan over!

De hele dag zullen de trekkers van verschillende formaten, leeftijden  met  veel vermogen over de baan heen denderen. Voor de jonge trekker fanaten is er ook een springkussen, zandbak en uiteraard een glaasje ranja.

Zaterdagavond komt harten 10 en de feestband solidair het dak van tent af spelen.  Al met al een weekend om weer te genieten voor jong en oud.

Groeten namens de organisatie van t’Uliefeest
www.uliefeest.nl
https://www.facebook.com/tuliefeest

Foto 1
Artikel delen: