Spring op de fiets en kom kijken bij de Oeverhorst tijdens Proef Dalfsen

Spring op de fiets en kom kijken bij de Oeverhorst tijdens Proef Dalfsen

DALFSEN – Een mooie fietsroute van 38 km die start bij de Westermolen, waar ook de Streekmarkt is en de Paardentram start. Kijk snel op proefdalfsen.nl/fietsroute/.

Voor jong en oud valt er onderweg veel te zien en te beleven. Van fruit plukken en proeven, tussen de koeien in het weiland lopen, je verwonderen over de klassieke auto’s bij Classic Job en in het Saab Museum, terugblikken naar de vorige eeuw bij Museum Spijkerman tot zorg bij Zorgboerderij De Ruimte.

Maar ook de kunst- en natuurliefhebbers komen aan hun trekken!

Zo is er bij Mooirivier een Expositie van Dalfser kunstenaars. De kunstenaars zijn visual artist Adriaan Holsappel, fotograaf Paul Bink, Ria van Lenthe, Anita Klein en Anne van Nes. Zij hebben allemaal een speciale band met Dalfsen en omgeving.

Zie https://www.mooirivier.nl/nl/nieuws-actualiteit/proefdalfsen voor meer info.

Als je even doorfietst kom je bij De Oeverhorst. Het luxe wellness appartement met uitzicht op de Vecht waar Dick en Yvonne deze dag hun deuren wagen wijd open zetten voor de bezichtiging van hun nieuwe accommodatie met wellness. Het idee is ontstaan tijdens hun reis door Canada. Hier deden ze de inspiratie op voor het ontwerp, dat bijna klaar is.

Buiten op het terras kun je genieten van het uitzicht onder het genot van een kopje koffie of thee. Op deze locatie is een expositie van Tieneke Langbroek , Hilda Schipper en Annemarie Leebeek. Zij tonen op deze unieke plek aan de Vecht hun werk.

Foto's 2
Spring op de fiets en kom kijken bij de Oeverhorst tijdens Proef Dalfsen
Artikel delen: