Crowdfunding actie na woningbrand Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Het gaat om hulp in de vorm van crowdfunding: Woningbrand 14 juli aan ’t Zwarte Waterland in Nieuwleusen. De woningbrand op 14 juli aan ’t Zwarte Waterland in Nieuwleusen. De meesten van jullie zullen zich het nog wel herinneren of hebben erover gelezen. Een zwarte dag in het leven van familie van der Veen.

Door een felle brand op zolder kwam hun oudste zoon Cézary (22 jaar) om het leven. Hartverscheurend.

Voorlopig kunnen ze nog niet terug naar hun huis vanwege lopende onderzoeken. Daardoor lopen de kosten enorm op, zijn ze al door hun financiële reserves en wordt de nood inmiddels hoog. Het kan nog wel even duren en het is onduidelijk of de kosten vergoed gaan worden en dat brengt nu al financiële druk met zich mee.

Wij gunnen deze mensen de rust en ruimte om dit te kunnen verwerken en vragen jullie steun hierbij.

Help alsjeblieft deze mensen hun huis en hun leven weer op te bouwen zonder financiële zorgen. Samen kunnen we het verschil maken. Het doel is 30.000 euro binnen te halen. (Zonder hulp van Dalfsennet is nu 5.000 al binnen. Laat onze plaatsgenoten niet in de steek en geef. Red. ) De plotselinge snelle giftenstroom  komen uiteraard niet alleen via publicatie op Dalfsennet, ook anderen werken daar volop aan mee, hoe meer hoe beter!

Deze actie is een initiatief van zussen en nichten,

Christa, Hetty, Jannet, Nita &  Jacqueline

Klik hier op mee te doen

 

Artikel delen: