6 leuke vormen van entertainment voor een feest

6 leuke vormen van entertainment voor een feest

Of het nu om een bruiloft of een verjaardag gaat: een feest is pas echt leuk wanneer er wat entertainment is. Nu heb je natuurlijk een bar met de juiste barmannen en een DJ die leuke plaatjes draait, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Het juiste entertainment zorgt er niet alleen voor dat jouw gasten de hele avond door vermaakt worden, maar ook dat er nog lang over jouw feestje nagepraat kan worden. Om wat inspiratie op te doen hebben we een aantal leuke vormen van entertainment voor een feest voor je op een rijtje gezet!

  1. Laat de toekomst voorspellen

Geef al je bezoekers horoscopen geschreven door erkende astrologe (en niet van die flauwekul die je in de damesbladen tegenkomt) of laat de astrologe deze horoscopen en toekomstverwachtingen zelf aan je bezoekers vertellen. Super origineel en gegarandeerd voer voor voldoende gespreksstof gedurende het feest!

  1. Laat je gasten schminken

Heb je een themafeest op de planning staan? Dan kun je natuurlijk niet van alle gasten verwachten dat ze de dresscode allemaal even serieus nemen. Om dit probleem aan te pakken én mooie foto’s te krijgen laat je jouw gasten gewoon schminken door een aantal professionals. Van luxe make-up tot een stoere piratenlook: het kan allemaal.

  1. Laat de clowns langskomen

Hoe oud je ook bent; een clown blijft altijd leuk. Toch kom je de echte clowns bijna nergens meer tegen. Dit maakt ze niet alleen een ideale vorm van entertainment, maar ook nog eens hartstikke origineel.

  1. Een live band

Hoewel een DJ hartstikke fijn is om op de achtergrond leuke plaatjes te draaien, kan een live band ontzettend veel toevoegen. Muziek is nu eenmaal onmisbaar op een feest en een live band geeft de bezoekers ook wat om naar te kijken. De ideale manier om je bezoekers met de act te betrekken, het feest levendig te houden en de juiste sfeer neer te zetten.

  1. Vuurspuwers en andere artiesten

Niets zo ontzettend indrukwekkend als een aantal vuurspuwers die de feestavond openen, onderbreken of juist afsluiten. Het is niet voor niets dat vuurspuwers bijna altijd ingezet worden om grote festivals over de hele wereld te openen: het is en blijft een spektakel.

  1. Goochelaars en illusionisten

Wil je jouw bezoekers iets geven om zich de hele avond over te verwonderen? Schakel dan een aantal goochelaars in die ze aan tafel of op de dansvloer vermaken met de leukste trucs.

Artikel delen: