Zondag paardensportspektakel rondom de Berkendijk - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Zondag paardensportspektakel rondom de Berkendijk

HEINO – Paardensportvereniging Heino houdt zondag 15 september van 9.30 tot 15.30 uur haar jaarlijkse Samengestelde Wedstrijd. Liefhebbers van de paardensport kunnen genieten van dressuur, springen en de cross. Er is de gehele dag vertier rondom het terrein aan de Berkendijk 6, even buiten Heino.

De route en het terrein wordt met borden aangegeven en tussen 8.00 en 16.00 uur is er volop activiteit. De ruiters en amazones starten met de dressuur. Dan volgt het springen en het evenement wordt afgesloten met de cross in het bos. Na iedere categorie is er een prijsuitreiking. PSV Heino dankt alvast de landeigenaren en sponsoren voor hun medewerking. “Want zonder hen is het niet mogelijk om een evenement van deze omvang te organiseren,” laat het bestuur weten.

Proeflessen
PSV Heino nodigt geïnteresseerden ook uit om eens kennis te maken met de vereniging en de sport. Dat kan met 4 proeflessen. Tijdens deze lessen kunnen volwassenen en kinderen proefrijden. Ook biedt de vereniging beginnerslessen aan op zaterdag van 16.00 tot 16.45 uur. Bij de vereniging worden iedere week lessen verzorgd. De pony’s trainen op dinsdag avond van 18.30 tot 20.30 uur en de paarden op de woensdag van 19.00 – 20.00 uur.

Foto's 2
Zondag paardensportspektakel rondom de Berkendijk - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: