2 gratis yoga proeflessen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

2 gratis yoga proeflessen

DALFSEN – Op 23 en 25 september zullen er 2 gratis yoga proeflessen worden aangeboden. Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen en dit is je kans om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. Na de proeflessen starten we met twee groepen op maandag avond en woensdag ochtend.

 

De lessenreeks die start zal de weken erop plaatsvinden tot aan kerst. De lessen worden gegeven door Cathelijn Radstake van Yogalijn. ‘De drempel voor mensen om naar een yogales te gaan is soms erg groot, daarom bieden we ook een les aan om ervan te komen proeven. Ik hoor vaak: mijn lichaam is niet soepel genoeg. Het mooie is, dat hoeft ook helemaal niet. Het soepel worden is een gevolg, geen doel op zich. En je zult merken dat je lichaam verrassend snel soepeler wordt als je maar begint. Of ik hoor: Ik ben helemaal niet spiritueel.

 

Voor mij is het woord ‘spiritueel’, een woord waar ik niet veel mee kan. Het gaat er in mijn lessen vooral om, dat je een moment voor jezelf neemt. Je lekker in je lijf komt en een rust in jezelf kunt ervaren die je vervolgens mee neemt de week in. Ook merk je na verloop van tijd dat je steeds meer energie krijgt, je alerter bent en vitaler voelt. Wat mij betreft allemaal goede redenen, om het toch eens te proberen!’

Gratis proefles op maandagavond 23 september om 19:00 uur
Gratis proefles op woensdagochtend 25 september om 9:30 uur.

Locatie: Isis Sofia; Keizersteeg 3, Dalfsen.

Kijk voor meer informatie op www.yogalijn.com

Foto 1
Artikel delen: