Fiets weg

Fiets weg

DALFSEN – STERREBOS – Een inwoner van Dalfsen is zijn fiets kwijt. Het gaat om een zwarte herenfiets met een krat voorop. Zaterdagavond laat ging deze fiets stuk. Hij heeft hem aan het eind van de Sterrebosweg/  Diezerstraat neergezet met de gedachten: fietsen gaat niet meer vanwege een mankement en hij is lopend naar huis gegaan.

Zondag moest hij weer werken, toen stond de fiets er nog gewoon. De eigenaar wilde het vandaag ophalen en nu is die weg.  De foto is niet van de echte fiets, maar het lijkt er wel veel op. Het is een hoog model herenfiets, maar dan met een plastic krat. Heeft iemand die fiets ergens gezien? Doe even bericht aan info@dalfsennet.nl

Nog meer weg:

In het buitengebied tussen Dalfsen en Zwolle is vrijdagmiddag een race buggy gestolen. Het voertuig van het bedrijf Buggyrally was daar neergezet na een pechgeval. Toen de eigenaar de buggy wilde ophalen, was het voertuig onvindbaar. Een inzender weet aan Dalfsennet te melden dat die buggy zaterdagmorgen om 8.30 uur er nog stond. Van af de  Poppenallee de Marshoekersteeg op eind links de Herfterweg op dan na 50 m rechts bij stroomhuisje. daar stond die.

 

 

 

Artikel delen: