Ha, ha, de fiets is weer terug

Ha, ha, de fiets is weer terug

STERREBOS – De ontvreemde fiets die met pech langs de weg stond nabij het bankje Heinoseweg – Diezerstaat is weer terug. 2 dagen compleet uit beeld geweest, we hebben alles afgezocht. De bossen, maar ook de zojuist uitgebaggerde sloten langs de Diezerstraat.

Bij de fietsenstalling bij het station waar tig soortgenoten staan, ook niet. Via dalfsennet kwamen nog wat tips binnen, aan de Twentseweg zou een fiets liggen, maar dat was een Omafiets (dames fiets, is er nog iemand die deze mist?) toen kwam er een tip dat nabij de Kluinhaarsbrug links een fiets in de sloot lag. Ook daar wezen zoeken; niets. En warempel, vanmorgen stond hij dicht bij de plek waar die zondag ontvreemd was. Nu op de hoek Sterrebosweg – Diezerstraat bij het “kunstwerk”.  Mede dankzij een tip van een kijker.

Zou het de dader toch te heet onder voeten zijn geworden, dat er zo veel aandacht is geweest? Want op Marktplaats had die hem ook niet hoeven zetten, die hielden we scherp in de gaten vanaf zondag. Mooi dat het boven water is en het gaat nu op weg naar de fietsendokter. Iedereen bedankt!

Foto's 3
Ha, ha, de fiets is weer terug
Ha, ha, de fiets is weer terug
Artikel delen: