Mondzorg Dalfsen opent 4 november

Mondzorg Dalfsen opent 4 november

DALFSEN – Dalfsen krijgt er een mondzorgpraktijk bij. Tandprotheticus Joeri IJmker breidt zijn praktijk Kunstgebit Dalfsen aan de Welsummerweg 35 uit met tandheelkundige hulp. Hiervoor gaat hij per 4 november samenwerken met tandarts Otilia Mihaila. De praktijk zal de naam Mondzorg Dalfsen gaan krijgen.

Maak kennis met Otilia:

— 

Ik ben Otilia, 29 jaar oud en in 2016 ben ik afgestudeerd als tandarts. Sindsdien ben ik fulltime werkzaam geweest bij verschillende tandartspraktijken in Drenthe en Overijssel. Mijn favoriet is Overijssel en daarom heb ik besloten om hier te blijven. Ik houd van de natuur en rust, dus ik woon nu in het prachtige groene dorp Oudleusen. In mijn vrije tijd ga ik graag reizen om nieuwe plaatsen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Piano spelen en schilderen zijn mijn favoriete ontspannende activiteiten. Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen en ik houd van uitdagingen. Wanneer niemand het meer wil proberen, ben ik juist degene die een creatieve oplossing gaat zoeken. Hiermee behaal ik dan ook bijna altijd resultaat. Met kinderen werk ik graag en ook bij patiënten die angst hebben voor de tandarts is de wederzijdse ervaring zeer positief.


Naar mijn mening moet de tandarts de persoon zijn die jou helpt om een goede mondgezondheid te verkrijgen en te behouden en die daarnaast altijd open staat voor uitleg en samenwerking.
Betere mondzorg begint met een goed gesprek en bij Mondzorg Dalfsen willen wij u een goede kwaliteit en patiënt georiënteerde tandheelkundige behandelingen aanbieden. Ik ben algemeen practicus en u kunt bij mij terecht voor al uw tandheelkundige klachten of wensen en ik zal mijn uiterste best doen om, in samenwerking met u, de meest geschikte behandeling te vinden die bij u past.

Op dit moment ben ik met een 2 jarige opleiding voor orthodontie bezig en binnenkort zal ik u dus ook dergelijke behandelingen aan kunnen bieden.

Graag ontmoet ik u een keer bij Mondzorg Dalfsen!

Vriendelijke groet,

Otilia.

 — 

Otilia zal gebruik gaan maken van een nieuw ingerichte behandelkamer, zelf heeft Joeri ook nog een behandelkamer in de praktijk. “We willen alle tandheelkundige hulp aanbieden, behalve chirurgische ingrepen”, aldus Joeri. Hiermee bedoelt hij alle reguliere tandheelkunde, preventie, reinigen en mondhygiëne bij mensen, jong en oud, die nog over hun eigen gebit beschikken. Joeri blijft zelf tandprothetiek aanbieden bij patiënten die een kunstgebit dragen. “We zijn transparant en leggen altijd duidelijk uit waarom we welke zorg aanbieden.” Goede zorg staat voor Joeri op de eerste plaats.

Vanaf 4 november kunt u al bij Mondzorg Dalfsen terecht voor tandheelkundige behandelingen. De officiële opening van de praktijk volgt begin 2020.

Wie zich wil inschrijven voor de tandheelkundige hulp of meer informatie wil, verwijzen wij door naar de website www.mondzorgdalfsen.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 0529-723013.

Volg Mondzorg Dalfsen ook op facebook voor het laatste nieuws!

Artikel delen: