Balkenbrij Wandeltocht - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Balkenbrij Wandeltocht

VILSTEREN – Balkenbrijwandeltocht op 20 okt. a.s. De activiteitencommissie organiseert 20 oktober wederom haar traditionele najaarswandeltocht. Deze wandeling rond het dorp Vilsteren leidt je zowel door uitgestrekte bossen, als langs de heide en door het boeren buitengebied.

Dit jaar is er keuze uit 3 verschillende wandelingen van ongeveer 5, 10 of 15 voor de wat meer geoefende sportieveling. Tussen 10.00 en 13.00 uur kun je starten vanaf de parkeerplaats naast de kerk. Tegen betaling van € 3.00 pp (kinderen t/m 12 jaar € 1.50 )
krijg je een omschrijving van de bezienswaardigheden die je onderweg tegen komt. Op het eind van de wandeling kun je naast koffie, thee en frisdrank genieten van een kom dampende soep en heerlijk vers gebakken balkenbrij met brood in het Landgoedcentrum tegen een kleine vergoeding.

De opbrengst is voor het behoud en onderhoud van o.a. het parochiehuis De wandeling gaat door, zelfs als het weer tegen zit. De wandeling gaat grotendeels over zandpaden, dus trek goede schoenen aan en warme (regen)kleding. Iedereen die zin heeft aan een herfstwandeling is van harte welkom. We hopen op een goede opkomst!

De activiteiten commissie Vilsteren

Foto 1
Artikel delen: