Filmweekend in Theater de Stoomfabriek

Filmweekend in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober kunnen de filmliefhebbers hun hart ophalen in De Stoomfabriek: eerst van Ruben Smit de fraaie documentaire “Wad”, met schitterende en spectaculaire beelden van de strijd om en in de Waddenzee en vervolgens de met drie Gouden Kalveren bekroonde, indrukwekkende  speelfilm “Dirty God” van de Nederlandse regisseur Sacha Polak.

Een vrouw raakt verminkt door een wraakactie van haar ex en vecht zich terug naar zichzelf, haar dochtertje en naar de wereld om haar heen. Ontroerend, confronterend en leerzaam: de sterke, veerkrachtige vrouw Jade wordt bijna voelbaar gespeeld, nee, geleefd door Vicky Knight, die zelf als kind brandwonden opliep. Beste film, beste regie en beste muziek; de drie Gouden Kalveren garanderen een prachtige filmavond. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en de toegang bedraag € 5,50.

Herfstvakantiefilm voor de jeugd

Met de Nederlandse speel- en animatiefilm “Janneman Robinson en Poeh” staat er op woensdagmiddag 23 oktober om 15.00 u. weer een heerlijke Disneyfilm klaar voor de jongere jeugd. Met oude vriendjes als Knorretje en Teigetje zorgt Winnie de Poeh er voor, dat de verdwenen tas van Janneman…..ja, wat is er eigenlijk met die tas? Een fijne familiefilm voor jong en oud. Kaarten á € 5,50 zijn net als de entreebewijzen voor de andere voorstellingen verkrijgbaar bij Primera, aan de zaal of via de site; www. theaterdestoomfabriek.nl.

Artikel delen: