Jeroen van Veen en Twente Plat in het theater

Jeroen van Veen en Twente Plat in het theater

DALFSEN – Op vrijdag 25 oktober geeft de virtuoze all-roundpianist Jeroen van Veen (NPO Radio 4 Prijs 2016) een recital onder de titel : “The best of Einaudi”. De intrigerende muziek van de wereldberoemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi (filmmuziek van Intouchables!) staat garant voor een verrukkelijk avondje klavierspel, zeker met als uitvoerend pianist Jeroen van Veen.

Op de grens van klassiek naar pop beweegt  Van Veen zich tussen rust en razernij in de fascinerende werken van Einaudi. Een avond met alweer muzikale topklasse in De Stoomfabriek. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Primera en via de site: www.theaterdestoomfabriek.nl.

Humoristen die kunnen musiceren en musici die de humor beheersen: met hun programma “Lachen is gezond” komt de groep Twente Plat op zaterdag 26 oktober De Stoomfabriek in hun streektaal op stelten zetten. Nadere introductie is overbodig; de kans op een uitverkochte zaal is groot. Kaarten á € 16,-zijn uitsluitend telefonisch te bestellen bij De Reserveerlijn: 074 3841718.

Artikel delen: