Vechtdal FM pakt uit met Zwolse Popronde

Vechtdal FM pakt uit met Zwolse Popronde

ZWOLLE-NIEUWLEUSEN – Vanuit het Vliegende Paard in de Overijsselse hoofdstad doen de medewerkers van streekradio-omroep Vechtdal FM vrijdag 1 november live verslag van de Popronde.

Het is een co-productie met Hedon en Popronde Zwolle. Het grootste gratis toegankelijke rondtrekkende muziekfestival van ons land beleeft dit jaar z’n vijfentwintigste editie.


Wat Popronde zo speciaal maakt is dat je misschien wel je nieuwe favoriete act ontdekt in je eigen stamkroeg, bands die je later op alle grote festivals terug gaat zien.

Het kan verkeren. Denk aan Kensington, De Staat, Blaudzun, Haevn, Rondé, My Baby en Chef’Special. Verspreid door Zwolle, in allerlei cafés, Casa Bellissima, ontmoetingsruimte Buitensporig Zwolle bij het station, het creatieve bolwerk Eureka in Assendorp en Hedon en Plato, spelen al die onbekende en opkomende namen, talenten die meters maken om met een beetje mazzel over vijf jaar op de grote podia te staan. Er waren 1100 aanmeldingen en voor de jury was het een monsterklus om daaruit een selectie te maken.


Hedon-programmeur Serena Oosterloo is zeer tevreden over de Zwolse line-up en dat geldt ook voor Frank Satink en Robert Koole van recordlabel/boekingskantoor Goomah. De heren (programmeurs van onder meer Zwarte Cross en Koele Koele) mochten het programma samenstellen voor Eureka. Gaat dat zien en horen.


De uitzending van Vechtdal FM begint vrijdag 1 november om 20.00 uur en is te volgen via 105.9 FM, de 106.3 FM en de stream. Op social media en de website van de radiozender worden die avond interviews en exclusief materiaal geüpload. Vechtdal FM is de streekomroep uit het Vechtdal. Dagelijks brengt de radiozender nieuws uit dorp, streek en platteland en de beste muziek van ver of dichtbij. Zo mis je niets van wat er in jouw regio speelt.

https://www.popronde.nl/steden/zwolle

Foto 1
Artikel delen: