Lokale aanmeldavonden Glasvezel, vandaag in Hoonhorst en Wythmen!

Lokale aanmeldavonden Glasvezel, vandaag in Hoonhorst en Wythmen!

De campagne van Glasvezel buitenaf in Vechtdal kleine kernen is in volle gang. Als 35% van de inwoners van Hoonhorst, Lemele, Nieuwleusen, Oudleusen, Vilsteren, Witharen en een klein deel van Zwolle een abonnement afsluit vóór 2 december, dan komt er glasvezel. De dorpen zijn niet afhankelijk van elkaar.

Hulp of advies nodig?

Er komt best wat kijken bij de keuze voor glasvezel. Inwoners die het nog lastig vinden, kunnen komende weken terecht op lokale aanmeldavonden. Hier staan lokale verkopers klaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Alle inwoners zijn van harte welkom om binnen te lopen voor advies!

Vandaag (donderdag 7 november) kunt u hier terecht:

Seniorenmiddag Hoonhorst

Inloop vanaf 14.00 tot 17.00 uur
Kerkstraat 13, 7722LR Dalfsen

Informatiestand algemene ledenvergadering Wythmen

Inloop van 20.00 tot 21.30 uur
Sportpark De Elshof, Erfgenamenweg 14

Kijk in agenda op www.glasvezelbuitenaf.nl/gebieden/vechtdal-kernen voor alle aanmeldmomenten bij u in de buurt. Er komen dagelijks nieuwe bij.

Steun een vereniging in uw dorp!

Voor elke inschrijving die via CompuStore (Dalfsen of Staphorst) en Voscomtronics (Ommen) binnenkomt, wordt 10 euro gedoneerd aan één van de (door u gekozen) deelnemende plaatselijke verenigingen of een goed doel. Sterker nog; als het aantal aanmeldingen meer dan 40% is, doet Glasvezel buitenaf daar hetzelfde bedrag nog eens bovenop.

Artikel delen: