Verkeerstoezicht politie, ook N35

Verkeerstoezicht politie, ook N35

REGIO – Zondag hebben wij van de verkeerspolitie op verschillende manieren verkeerstoezicht gehouden met ons team.
Zo werd een motorrijder op de Middelweg met de lasergun gemeten met 91 km/u waar 50 is toegestaan. De Zwollenaar bleek niet in het bezit van een rijbewijs voor de categorie A dus 2 x pv.

Op de A28 te Zwolle viel tijdens surveillance een voertuig op die we van de snelweg hebben gehaald. De bestuurder (zonder vaste woon of verblijfplaats) had te veel alcohol genuttigd. Uitslag 590 ug/l. Proces-verbaal opgemaakt en rijbewijs ingevorderd.
Tijdens een staande controle op de Schuttevaerkade in Zwolle testte een automobilist uit Wezep positief op het gebruik van drugs. Het rijbewijs bleek geschorst. Op het politiebureau werd een bloedproef gedaan. Uitslag volgt over een paar weken.
Ook werd er een radarsnelheidscontrole gehouden op de N35 bij Raalte. 1530 passeerden de controle, 141 reden te hard. Hoogst gemeten snelheid 146 km/u waar 80 is toegestaan.
Al met al werden er nog 8 bestuurders bekeurd voor een snelheidsoverschrijding van 20 km/u of meer, onder meer tijdens de inzet van onze videoauto
In 2018 zijn er 678 dodelijke verkeersslachtoffers gevallen, dat is een stijging van 10.6% t.o.v. het jaar ervoor! 678 gezinnen die hard getroffen zijn door het verlies van een dierbare………….. Dit aantal moet omlaag en daarom handhaven wij!
Foto 1
Artikel delen: