Energy4All in actie voor Willem

Energy4All in actie voor Willem

NIEUWLEUSEN – December de maand van chocolade en oliebollen. December is de feestmaand van het jaar, wat is dan lekker voor bij de koffie of thee, juist een lekkere chocolade truffel. Deze Forza keien zijn van goede kwaliteit, voor een goed doel, het goede doel is Energy4All, de stichting die op komt voor kinderen  die  een Energiestofwisselingsziekte hebben.

Willem is zo’n jongen voor hem komen we in Actie met Forza4Willem. Forza staat voor kracht, kracht bij elkaar zetten voor Willem en zijn lotgenoten! zij hebben geen kracht. Dus wij verkopen truffels een zakje van ca 150 gram voor €5,- en u steunt Willem er mee.

Houd u niet van chocolade, geen probleem we hebben een andere actie. Eieren deze zijn het hele jaar bij ons te koop, 10 eieren voor maar €2,-  deze komen van Pluimveebedrijf Visscher  uit Dalfsen.

Alle opbrengst is voor Willem Ook voor de jaarwisseling hebben we een mooie Oliebollen actie. 10 stuks voor 7 euro. We staan op de kerstmarkt in Nieuwleusen 14 december en daar hebben we nog veel meer ….. U komt toch ook bij ons langs? Help u ons helpen? Samen op weg naar het medicijn!

 

Artikel delen: