Tijdens pakjesavond wordt er over gepraat - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Tijdens pakjesavond wordt er over gepraat

DALFSEN – Met pakjesavond is vaak de hele familie bij elkaar. Veel gezelligheid. En het volgende hoogtepunt na zo’n pakjesavond is natuurlijk Kerst. En juist tijdens pakjesavond vindt er overleg plaats: wat zullen wij doen met Kerst?

Dan hier een tip, mooi dicht bij huis voor 2e Kerstdag:

Tweede kerstdag kunt u zich laven aan een gezellige kerstsfeer midden in natuurgebied het Sterrenbosch bij Partycentrum Het Boskamp waar er heerlijke kerstarrangementen worden aangeboden. (Eerste kerstdag zijn we gesloten)

Kerst in het Sterrenbosch doet menigeen denken aan kunstenaar Anton Pieck. Zijn nostalgische schilderachtige taferelen spelen zich vaak af in een sprookjesbos. Te vergelijken met misschien wel het Sterrenbos bij Dalfsen, oorspronkelijk bestaand uit grove en fijne dennen ofwel sparren, met een zeventiende eeuwse Saksische boerderij die de naam Starnbosch draagt. Het ultieme romantische decor voor kerst!

In dit decor wordt u het eerste arrangement overdag aangeboden, het tweede ’s avonds. In dat laatste geval biedt het u de gelegenheid om overdag bijvoorbeeld een stevige boswandeling te maken. Er zijn verschillende routes beschikbaar voor zowel wandelaars, fietsers als Nordic Walkers.

En om nog even op Anton Pieck terug te komen, dan is het plaatje niet compleet zonder sneeuw. Stelt u zich eens voor dat u dan ook nog lekker in het bos sleetje kunt rijden met de kinderen, met een stepslee een tocht kunt maken of kunt gaan langlaufen! Dat zou helemaal geweldig zijn.

Kerst Arrangement 1:
Aanvang van het arrangement is om 11.00 uur. Bij aankomst is er voor volwassenen een kopje koffie of thee, met wat lekkers en voor de kinderen een glas ranja met kerstsoesjes. Daarna is er om 11.30 uur een gezellige tocht door de bosrijke omgeving met een verwarmde en dichte huifkar, getrokken door paarden.
Bij terugkomst, tegen 12.30 uur, wordt u bij de vuurkorven ontvangen met warme chocolade met slagroom. Na de warme chocolade gaan we naar binnen en wordt het eten geserveerd.

Voor volwassenen:
Kerststamppot boerenkool met worst, spekjes en jus.
Voor de kinderen:
6 minihapjes p.p., mayonaise, appelmoes en onbeperkt patat.
Prijs volw. € 19,50
Prijs kind. € 15,00
Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Om 15.00 uur willen we graag weer over de zaal beschikken, i.v.m. het avondarrangement met verschillende Kerstbuffetten. Dieet- en/of vegetarische wensen kan rekening mee worden gehouden, wel graag bij reservering melden.

Kerst Arrangement 2:
Om 17.30 uur is de aanvang van het Super Kerstbuffet, waar u wel voor moet reserveren!

Dit buffet bestaat uit: te beginnen met soep en stokbrood keuze uit mosterdsoep of champignonsoep
Een Indisch buffet: stokbrood met kruidenboter, bami goreng, nasi met kippenvlees, atjar tjampoer, foe yong pangxie, saté met satesaus, mini loempia, kroepoek, Indische gehaktballetjes, koeloeyuk, daging rendang en babi pangang.

Een Koud buffet: stokbrood, kruidenboter, Franse kaasjes, paté,
verschillende soorten salades: huzaren-, kip-kerrie-, zalm-, tonijn-, rundvlees-, kartoffel- en selleriesalade, gevuld eitje, beenham, haring, gerookte makreel, stoofpeertjes en eigen gemaakte, verse rauwkostsalade.
Warm buffet: verschillende soorten aardappelen, onbeperkt patat, div. warme groentes, gehaktballetjes, warme kipfilet, spareribs, schweinehaxe, kipwings, biefstuk, spekjes, plakjes warme beenham en onze huisgemaakte balkenbrij.

Natuurlijk volgt er nog een uitgebreid nagerechtenbuffet bestaande uit verschillende soorten ijs. Er komt ook advocaat (voor de volwassenen) en chocoladesaus op tafel, verschillende soorten bavarois, verse vruchten, cocktailfruit en slagroom.
Neem zo veel u lust.

De prijs: volwassene € 35,00 en kinderen tot 15 jaar € 17,50, excl. consumpties.

Dieet- en of vegetarische wensen kan rekening mee worden gehouden, wel graag bij reservering melden.

 

 

Foto 1
Artikel delen: