Wat is er toch in Ommen met fietsen, zelfs politiefiets weg

Wat is er toch in Ommen met fietsen, zelfs politiefiets weg

VECHTDAL – OMMEN – Bijzondere aanhouding ; Aanhouding van jongens die fiets van politieagent stelen. Gisteravond zijn er twee jongens aangehouden in Ommen. De mannen dachten gemakkelijk een fiets te kunnen stelen die niet op slot stond. Echter was deze fiets van een politieagent!

De fiets stond daar omdat de agent een melding had en daarvoor van zijn fiets af moest stappen. Op een afstand zag de agent dat er jongens bij zijn fiets stonden. Tot zijn verbazing gingen de jongens er met zijn fiets vandoor. Met behulp van meerdere collega’s zijn de jongens iets verderop al aangehouden.

Nog meer Ommer fietsennieuws

Er  ook waren de afgelopen week ook nog een tweetal aanrijdingen  (doorrijdingen) waarbij een fiets betrokken was.

Op donderdag 28 november 2019, om 05:50 uur fietste het slachtoffer op de Strangeweg en sloeg linksaf in de richting van Haven Noord. Tijdens het afslaan werd het slachtoffer van achteren aangereden door een onbekende man in een groenkleurige bestelauto, model Caddy met op de zijkant een rood logo met bouwstenen/kantelen als opschrift. De bestuurder van de bestelauto is even gestopt om te vragen hoe het met het slachtoffer was en is vervolgens doorgereden zonder zijn gegevens achter te laten.
De politie en het slachtoffer willen graag in contact komen met de bestuurder van de groenkleurige bestelauto. Ook zijn wij op zoek naar getuigen van dit incident. De zaak is bij ons bekend onder nummer 2019534303.

 

Op vrijdag 22 november omstreeks 11.10 uur, fietste slachtoffer op de Prinses Julianastraat in Ommen, komende vanaf de brug. Op de T–splitsing Pr. Julianastraat – Den Laagen Oordt kwam er vanaf rechts een auto. Uit de tegenover gestelde richting kwam een mevrouw op een elektrische fiets. Deze mevrouw sloeg linksaf richting Den Lagen Oordt. Beide fietsers kwamen hierdoor met elkaar in aanrijding. De chauffeur van de auto, die stilstond voor de kruising, verleende eerste hulp.

Deze zaak is inmiddels opgelost

 

Foto 1
Artikel delen: