Zalmactie tbv samenloop voor hoop - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zalmactie tbv samenloop voor hoop

DALFSEN – Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2020 staat Dalfsen weer in het teken van Samenloop voor Hoop, een wandelevenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Met dit evenement wordt geld ingezameld voor kankeronderzoek.

Om zoveel als mogelijk geld bijeen te brengen starten de lokale KWF-afdeling Dalfsen-Ommen nu al met een actie: de ZALM-actie!

Zalm is een heerlijke en gezonde traktatie voor uzelf of uw bezoek, bijvoorbeeld tijdens de komende feestdagen. Net als Alpe d’HuZes Team D211 vorig jaar, verkoopt de lokale KWF-afdeling dit jaar heerlijke topkwaliteit warm gerookte zalm die – voor zover binnen een acceptabele afstand en tegen bezorgkosten- aan huis wordt bezorgd.
De zalm wordt overigens in een vacuüm en gekoelde verpakking bezorgd.

Voor de levering van de zalm is ook dit jaar een samenwerking aangegaan met Jongens van de Fant op Urk. De Jongens van de Fant verkopen alleen producten van de beste kwaliteit. Opgegroeid in de vis, weten ze wat goed is. In de loop der jaren is een vertrouwde kring van toeleveranciers opgebouwd. De Jongens van de Fant verkopen geen producten die ze zelf niet zouden eten. Ook Urkers kopen massaal hun vis bij de Jongens van de Fant. Hét ultieme bewijs van de beste kwaliteit, want… Urkers hebben verstand van vis.

U kunt kiezen uit de volgende zalmproducten:
1. gerookte zalm zijdes in een geschenkverpakking (plm. 1 kilo) € 25,00
2. gerookte halve zalm zijdes (plm. 450 gr.) € 14,00

Wilt u KWF ook steunen met deze actie? En tijdens de Kerstdagen en/of Oud en Nieuw genieten van deze heerlijke zalm? Geef dan voor woensdag 18 december uw bestelling door via schaapman1@hetnet.nl of bel 06-12900433.

Eet smakelijk!

Foto's 2
Zalmactie tbv samenloop voor hoop - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: