Vivacious start weer op woensdag 8 januari met groepsbegeleiding

Vivacious start weer op woensdag 8 januari met groepsbegeleiding

DALFSEN – Wil je graag een gezonde leefstijl creëren, leren hoe je gezonde maaltijden op tafel zet en/of afvallen, maar moet het niet met te veel poespas zijn? Dan heeft Vivacious 2 mooie opties voor jou:

  1. Groepsbegeleiding op woensdagavond om 19:00.

Samen streven naar een gezondere en fittere versie van jezelf en ter motivatie kunnen we eventueel doelen stellen. Tijdens de bijeenkomsten:

  • Krijg je wekelijks een nieuw weekmenu.
  • Leer je hoe je verantwoord kunt omgaan met voeding en beweging
  • Wordt je apart genomen voor een weeg- en meetmoment (lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage en middelomtrek).
  • Leren we van elkaar door tips & tricks.
  1. Wekelijks een menu opgestuurd krijgen via de mail met heerlijke uitgeschreven recepten (voor het hele gezin), waardoor je zelf niet hoeft na te denken wat je ’s avonds op tafel zet. Je kan zelf of samen met je partner/gezin lekker uitproberen en ontdekken wat voor gezonde keuzes erbij jullie passen. De menu’s zijn hetzelfde als die van de groepsbegeleiding en worden elke woensdag verstuurd.

Voor beide opties geldt: Je bepaalt zelf hoeveel weken je meedoet!

Kosten: Digitaal weekmenu is €7,50 per week en groepsbegeleiding is €10,00 per week.

Omdat Vivacious is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) kan dit (gedeeltelijk) vergoed worden door zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent.Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar vi-va-cious@outlook.com of een appje of belletje te doen naar 0631263508.

Voor meer mogelijkheden om op weg te gaan naar een gezonde leefstijl kun je altijd een kijkje nemen op www.liveviacious.nl

Artikel delen: