Ook 2e ronde openingsfeest Hoonhorst 250 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Ook 2e ronde openingsfeest Hoonhorst 250

HOONHORST – 2e ronde van het openingsfeest Hoonhorst 250 gaat door. Vanwege de grote vraag zijn alle kaarten voor de officiële opening van het feestjaar “Hoonhorst 250” op vrijdag 17 januari om 19.00 uur helaas al vergeven. Inmiddels zijn er voldoende aanmeldingen voor een 2e ronde en zijn we blij om te kunnen melden, dat er ook definitief een 2e ronde komt!

Aanmelden voor deze 2e ronde is nu niet meer perse benodigd. U bent van harte welkom om deze bij te wonen als u onverhoopt geen kaarten hebt kunnen bemachtigen voor de officiële opening om 19.00 uur.

Deze tweede ronde zal plaatsvinden in de kerk op vrijdag 17 januari 2020 na afloop van de officiële opening. Inloop is mogelijk vanaf 20.45 uur en de start is om 21.00 uur. Tijdens deze tweede ronde zal de film worden getoond waarin wordt gezocht naar de identiteit van de Hoonhorster. Deze film zal spetterend worden afgesloten, waarmee de 2e ronde rond 22.00 eindigt.

Aangezien de kerk en kroeg vroeger onafscheidelijk waren wordt het feest daarna voortgezet in zaal Kappers. Hierna kunt u aansluiten bij de feestende bezoekers van de officiële opening. In zaal Kappers wordt het Hoonhorster biertje “1770” op bijzondere wijze gepresenteerd en zullen we worden voorzien van muziek door de Pauwergirls. Het belooft een fantastische avond te worden voor jong en oud!

Foto's 2
Ook 2e ronde openingsfeest Hoonhorst 250 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: