De meest geanticipeerde nieuwe producten van 2020

De meest geanticipeerde nieuwe producten van 2020

Het jaar 2020 zou weleens het jaar van grote veranderingen kunnen worden. In dat opzicht is het vooral ook leuk om te kijken hoe dit zich uit op de markt voor nieuwe producten. Er zijn een aantal items waar mensen al enige tijd naar uitkijken. Het is daarom zeker ook aantrekkelijk om deze producten eens wat nader te bespreken. Zo krijg je zelf ook een beeld van de zaken waar je naar uit moet kijken in de komende periode. Uit tests van producten kwam het volgende naar voren. Doe daar je voordeel mee.


De moeder aller televisies
De manier waarop we televisiekijken mag dan flink veranderd zijn in de afgelopen jaren, maar het kijken op zich verandert nooit. De mens houdt nu eenmaal van het ontspannen karakter van het kijken naar bewegende beelden. Dat kan in 2020 beter dan ooit met een televisie met een diagonaal van meer dan 7 meter. The Wall Luxury wordt deze genoemd. Het is interessant om deze televisie te vergelijken met de modellen die tot beste koop worden gerekend. Zo weet je precies hoe dit enorme scherm zich verhoudt tot de andere mogelijkheden die je hebt als het om televisie gaat.

Het schoonst mogelijke gebit
Vaak is het zo dat alleen maar naar producten ter ontspanning wordt uitgekeken. Toch is in recente jaren ook de praktische innovatie aan een sterke opmars bezig. Dat is vooral het geval voor producten voor gezondheid en verzorging. In 2020 zal de beste tandenborstel ooit op de markt komen. Tenminste, dat zegt de fabrikant. Deze slimme tandenborstel kan niet alleen aanvoelen of je goed poetst in alle hoeken en of je niet te hard drukt. Deze tandenborstel kan ook het programma aan je gebit en delen van het gebit aanpassen. Zo krijgt alles evenveel aandacht.

De nieuwste editie iPhone
Het is eigenlijk een jaarlijks terugkerend fenomeen. Na al die jaren is de verwachting er echter niet minder om geworden. Ook dit jaar wordt door de liefhebbers en gewone gebruikers weer reikhalzend uitgekeken naar de lancering van de nieuwe iPhone. Niet alleen de uitgebreide versie met alle nieuwste snufjes krijgt veel aandacht. Fabrikant Apple heeft ook weer voor een betaalbaar model gekozen. Zo kan je dus ook met een kleiner budget het nieuwste model in bezit krijgen. Dit maakt het dus voor werkelijk iedereen een interessante optie. Alle reden om dit goed in de gaten te houden.

De omgekeerde magnetron
De combimagnetron is niet meer het laatste nieuwtje binnen magnetrons. De techniek is zo voor de hand liggend, dat het eigenlijk vreemd is dat nog nooit eerder iemand hierop is gekomen. Je kunt het zien als een omgekeerde magnetron. Het is namelijk een diepvries die op dezelfde manier werkt als een magnetron. De Juno Chiller heet het. Het is bijvoorbeeld een manier om een fles wijn of een flesje bier snel te koelen. Je zet het in het apparaat, stelt het in op bijvoorbeeld een minuut en krijgt het gekoeld terug. Zo worden je drankjes op elk moment een stuk lekkerder om te serveren. Dit is wel heel interessant.

Artikel delen: