Prins Sport voelt zich thuis in Ommen

Prins Sport voelt zich thuis in Ommen

Bijna 4 jaar na opening van zijn eigen sportwinkel in het centrum van Ommen kan geconcludeerd worden dat we in 2016 de juiste keuze hebben gemaakt vertelt eigenaar Rick Reins trots. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Prins Sport in Hardenberg deed destijds de kans zich voor om in Ommen te starten met zijn eigen onderneming.

“We hebben toen ook duidelijk de keuze gemaakt om ons te gaan richten op de sportende consument en hier het assortiment grotendeels op afgestemd. We willen graag onderscheidend zijn middels collectie, kwaliteit, service en advies in tijden dat internet door veel winkeliers als grote bedreiging wordt gezien. Uiteraard zien wij ook dat het koopgedrag van de consument veranderd maar we denken graag in de kansen en mogelijkheden die er juist wel zijn. Toch wil ik wel benadrukken dat de consument zich goed moet realiseren dat de tijden van fysieke winkels eindig kunnen zijn wanneer het online koopgedrag niet stagneert” geeft Reins aan.

Winkel

Onze collectie hebben we onderverdeeld in diverse product categorieën. Met de voetbal, running, indoor, tennis, hockey, fitness, wandel en zwem- collectie kunnen we een groot deel van de regionale sporters bedienen. Bovendien hebben we ook een ruim assortiment in Adidas en Nike sneakers. Een groep die ik er toch even wil uitlichten is onze running collectie, de groei in deze sport lijkt maar niet op te houden. Elke klant kan bij ons gebruik maken van een gratis loopanalyse in combinatie met het video analyse systeem voor het beste advies, op deze manier weet men zeker dat de juiste hardloopschoenen worden aangeschaft.

Team- en bedrijfskleding

Meer als 60 regionale sportverenigingen, diverse scholen, bedrijven en overheidsinstellingen hebben de weg naar Prins Sport gevonden, wij leveren team- en bedrijfskleding op maat voor alle doeleinden voorzien van uw huisstijl. Of het nu gaat om teamkleding en materialen voor een vereniging, sporttenues voor een basisschool, het aankleden van een hardloopgroep of nieuwe polo’s en jassen voor uw personeel of evenement, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij gaan graag met de klant in gesprek, brengen de wensen in kaart en leveren een product op maat. Zowel voor kleine als grote aantallen kan men bij ons terecht en met een drukkerij in eigen beheer kan dat ook nog eens heel snel.

Regio Ommen

Wij zijn blij met de keuze voor Ommen, een prachtige plaats in het hart van het Vechtdal met veel toerisme in de zomerperiode. Maar ook vanuit de plaatsen buiten Ommen zoals Dalfsen, Nieuwleusen, Oudleusen, Lemelerveld en Den Ham zien we een sterke groei van het aantal sportende consumenten terug in onze winkel. Samen met het team gaan we er in 2020 weer vol tegenaan en hopen wij u (weer) te mogen begroeten in onze sportwinkel in Ommen.

Artikel delen: