Nieuwe zwemschool in Heino en Hardenberg

Nieuwe zwemschool in Heino en Hardenberg

Afgelopen zomer heeft MijnZwemschool de activiteiten van zwemschool De Walvis in Heino en Hardenberg overgenomen. De nieuwe eigenaren: Peter van Dasselaar en Eddy Tromp zijn dan ook vol overgave in dit nieuwe avontuur gestapt.

“De zwemlessen zoals deze al jaren gegeven werden door de Walvis passen goed in ons concept.” zegt Peter van Dasselaar “Wij zijn beide zelf ook jonge vaders en snappen dat ouders tegenwoordig weinig tijd hebben. De SPEEDY zwemlessen (A&B in 1 jaar) sluiten daarom perfect aan bij onze doelgroep. Door de wat langere lessen (90 minuten) waarin ook veel gespeeld wordt, kunnen de ouders nog even lekker wandelen, hardlopen of zelfs de boodschappen doen. Dit terwijl de kinderen met veel plezier oefenen voor hun zwemdiploma’s”

De zwemschool is van plan de huidige activiteiten en de zwemlesgroepen verder uit te breiden. Zo is er als test ook al een zeemeermincursus gegeven en staat SwimHIT voor volwassenen op het programma.

Om de overname te vieren komt MijnZwemschool nu met een actie: Meld jouw zoon/dochter aan voor 1 februari aanstaande en maak kans op een gratis A-diploma. Wil je meer weten over de actie kijk dan op www.mijnzwemschool.nl/heino of www.mijnzwemschool.nl/hardenberg.

Artikel delen: