16e febr. Een geniet- en luisterconcert - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

16e febr. Een geniet- en luisterconcert

DALFSEN – STERREBOS – Op zondag 16 februari speelt een prachtige band met een hele aparte naam: “Muziekhandel Droog” bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg in Dalfsen. U hoeft geen entree te betalen, wel gaat de pet even rond.

Muziekhandel Droog is een semi-akoestische band, alle muziekanten 3 mannen en een zangeres komen allemaal uit de regio. En Frans ( Herbrink ) zelfs uut Vilsteren. De nadruk ligt op meerstemmige zang.

Het repertoire bestaat uit een mengeling van pop, folk, country, reggae, luisterliedjes en hier en daar een vleugje jazz of rock.

Naast covers ook eigen nummers; een mix die zal verrassen.

Met bruiloftsmuziek zijn ze allemaal begonnen maar dat zult u deze middag niet horen. De liedjes die ze brengen zijn allemaal bekende nummers van toen en nu, en lekker in gehoor liggen mede door meerstemmige zang.

Herman. Fred Jannie en Frans Herbrink uut Vilsteren) van MUZIEKHANDEL DROOG willen jullie uitnodigen om met ons een mooie middag te beleven in het Sterrebos op 16 febr. van 15.00 tot 18.00 uur. Kom op de fiets, dan kost het u aan benzine helemaal niets.

 

Samenstelling:

Jannie – zang en percussie

Fred – akoestische/elektrische gitaar en basgitaar en zang

Herman – akoestische/elektrische gitaar en basgitaar en zang

Frans – zang en percussie/drums

U zal zien, het gaat een prachtige middag worden.

Maar eerst nu zondag de Marie Kievitsbosch wandeling.

 

 

 

 

Foto's 2
16e febr. Een geniet- en luisterconcert - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: