Balloonfair Staphorst 2020 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

 Balloonfair Staphorst 2020

STAPHORST – Op 17 juli 2020 organiseert de Stichting Balloonfair Staphorst de derde editie van de Balloonfair. Deze editie kent, net als de vorige 2 edities, een spectaculaire toevoeging met betrekking tot het programma, namelijk parachutespringen! Verder is het ook dit jaar weer mogelijk om ballon te varen, helikopter te vliegen of als VIP in de hangaar 46.

 

Voor het parachutespringen boven Staphorst is er plek voor 4 belangstellenden. Zij hebben de unieke kans om met een tandemsprong op het evenement van de Balloonfair Staphorst te mogen springen. Dat ultieme gevoel van vrijheid die je ervaart is onbeschrijflijk! Zwevend boven de achtertuinen van Staphorst…Interesse? Houdt dan onze website nauwlettend in de gaten. Tickets kunnen vanaf vrijdag 7 februari geboekt worden.  Omdat er plek is voor 4 parachutisten, zullen we bij een hoger aantal aanmeldingen gaan werken met een lootsysteem. Hierover latermeer.

 

Eveneens is er dit jaar weer de Hangaar 46. Dit is een exclusieve gelegenheid voor de bedrijven en/of groepen.  De hangaar 46 is gevestigd bij het opstijgveld. U bent VIP, dit betekend dat u het perfecte uitzicht heeft op alle activiteiten welke wij georganiseerd hebben.

Onbeperkt eten en/of drinken behoort ook tot de mogelijkheden Ook is het de perfecte plek om te netwerken met (nieuwe) relaties. Kortom, dé hangaar 46 is de perfecte gelegenheid voor bedrijven om hier de bouwvakborrel plaats te laten vinden.

 

Verder zullen er weer maximaal 35 ballonnen de lucht in gaan en staan ook dit jaar de helikoptervluchten weer op het programma.  Bovendien is er ook dit jaar weer een afsluiting door middel van een nightglown.

 

Tot slot zullen er in het tussenprogramma nog diverse andere activiteiten plaatsvinden, voor elke doelgroep. Als organisatie gaan weer alles aan doen om ook Balloonfair 2020 weer een geslaagd evenement te maken, voor iedereen!

 

Wilt u meer informatie over dit evenement? Bekijk dan onze website

https://balloonfair-staphorst.nl, of neem contact op.

Foto 1
Artikel delen: