9 mei autorodeo

9 mei autorodeo

HOONHORST – LENTHE  – Op 9 mei wordt er aan de Slennebroekerweg een autorodeo gehouden. 9 mannen hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn druk bezig dit in gang te zetten.

De heer Damman heeft er na 25 jaar wel weer zin aan. Alhoewel hij aangeeft het toch een beetje voorzichtig aan te gaan doen in verband met mien rugge. Want geeft hij aan ik bin al fietig e wes.

Hij verteld dat het voor hem vermoedelijk wel de laatste keer is dat hij zelf mee gaat doen. Ook hoopt hij dat de jeugd de organisatie in de toekomst over gaat pakken, zodat dit evenement niet verloren gaat. En wees nu eerlijk: 1 keer in de 25 jaar is ook wel heel weinig.

Ze mogen het weiland van buurman Martin Veneboer gebruiken. Een tent is al gereserveerd en stap voor stap komt de dag dichterbij. Ook aan de deelnemende auto’s wordt al volop aan geknutseld, maar dat is op zaterdag. Dalfsennet is al van  harte uitgenodigd om eens op een zaterdag foto’s te komen maken bij de auto knutselaars. Ook zijn ze al volop bezig reclame te maken voor dit evenement. Her en der is al een lantaarnpaal beplakt met een sticker en ook gisteren bij de carnavalsoptocht zijn royaal stickers uitgedeeld. Maar zet die datum alvast in je agenda: 9 mei om 13.00 uur.

Foto's 4
9 mei autorodeo
9 mei autorodeo
9 mei autorodeo
Artikel delen: