Kick-off Samenloop voor Hoop 2020

Kick-off Samenloop voor Hoop 2020

DALFSEN – Twee ambassadeurs heeft de Samenloop voor Hoop in Dalfsen maar liefst. De jonge Moto3 motorcoureur Justin Folkert en burgemeester Erica van Lente. Justin neemt de honneurs waar bij de kinderloop en Erica van Lente vertegenwoordigt de Samenloop in z’n geheel. Vrijdag 18 en zaterdag 19 september wordt de 24 uurs wandelestafette tegen kanker gehouden.

Onder grote belangstelling werd dinsdagavond de kick-off gehouden in het sfeervolle Onder Ons in Dalfsen. De organisatie van de Samenloop is weliswaar operationeel, maar om op volledige sterkte te komen zijn extra helpende handjes van harte welkom. Aan de eerste editie – dat was in 2017 – namen ruim 800 mensen deel, in totaal meer dan 40 teams. De locatie is ongewijzigd: het evenemententerrein bij het gemeentehuis.

Wel nieuw is  het initiatief van KWF om lokale projecten en vooral preventieprojecten te stimuleren. Vier door het KWF goedgekeurde projecten maken kans op een percentage van het lokaal binnengehaald bedrag.

Meedoen aan de tweede Dalfser editie van de Samenloop voor Hoop? Inschrijven kan https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/overijssel/dalfsen-2020/

Wie het evenement wil sponsoren kan zich melden bij Arjen Meijer via: sponsoringslvhd@gmail.com.

 

Foto's 4
Kick-off Samenloop voor Hoop 2020 - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Kick-off Samenloop voor Hoop 2020 - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Kick-off Samenloop voor Hoop 2020
Artikel delen: