Neil Young “herleeft” in De Stoomfabriek

Neil Young “herleeft” in De Stoomfabriek

Na een uitverkochte zaal vorig jaar zijn ze terug! The Neil Young Tribute band komt nog een keer in Theater de Stoomfabriek op zaterdag 14 maart om 20.00u.

Niet dat hij is overleden, maar een Europese tour zit er ook niet meer in voor de grote Amerikaanse rocklegende. Aangezien de Neil Young Tribute Band het origineel tot op millimeters benadert, kunnen de kenners en andere fans hun hart ophalen bij het concert. Alle facetten van Youngs stijl komen aan de orde. Deze viermansformatie laat het publiek de muziek van Neil Young beleven in al haar verscheidenheid; het ruige elektrische werk, de akoestische ‘country’ en de mooie kleine solosongs. Sinds 2005 houden de vijf gelouterde muzikanten in perfecte muzikale eenheid en harmonie het repertoire levend van de onvervangbare partner van Crosby, Stills and Nash. De Neil Een avondje nostalgie en muzikaliteit om nog lang van na te genieten.

Voor slechts € 16,00 levert de band een heerlijke avond onvervalst rocksentiment van de tweede helft van de vorige eeuw. Op 14 maart vanaf 20.00 u. in theater De Stoomfabriek. Kaarten zijn te verkrijgen via www.theaterdestoomfabriek.nl of bij de Primera te Dalfsen.

Artikel delen: