Hoe zit het met de campings

Hoe zit het met de campings

DALFSEN – Een campinghouder zit met vragen:  Kunnen  mensen gewoon naar hun stacaravans gaan, en zijn toeristen welkom op het toeristische trekkers veld? Ook deze vraag stellen we aan de voorlichter van de gemeente Dalfsen.

De Heer Christiaan Hovestad, voorlichter van de gemeente Dalfsen komt met het volgende  antwoord:

De maatregelen in Dalfsen zijn niet anders zijn dan in de rest van het land. Dit betekent dat maatregelen zoals afgekondigd door het kabinet op zondag 15 maart aangevuld met de maatregelen rondom evenementen/samen komsten en groepen van 23 maart.

U kunt dus gewoon naar de stacaravan toe zolang u de maatregelen in acht neemt: 1,5 meter afstand van elkaar en niet in groepen met meer dan 2 personen (m.u.v. familie verband, daarvoor is gisteren door de minister gezegd laat maximaal 3 mensen op bezoek komen).

wijziging:

DALFSEN – Groepsvorming (al dan niet toevallig) in de publieke ruimte wordt verboden. Onder een groep verstaat het kabinet drie of meer personen die daarbij geen afstand van 1,5 m houden. Er is geen sprake van groepsvorming als het gaat om personen die een gezamenlijk huishouden vormen.

Er is ook geen sprake van groepsvorming als kinderen tot en met 12 jaar samenspelen onder toezicht van een of meer ouders of voogden. Mits de ouders en/of voogden onderling 1,5 m afstand bewaren.

Op bijgaande foto’s kunt u zien dat campinghouders zelf ook maatregelen nemen.

 

 

 

Foto's 5
Hoe zit het met de campings
Hoe zit het met de campings
Hoe zit het met de campings
Hoe zit het met de campings
Artikel delen: