The New American Farmers in Theater de Stoomfabriek

The New American Farmers in Theater de Stoomfabriek

Vanavond  om 20.30u verzorgt de Dalfser formatie The New American Farmers een livestream concert vanuit Theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Door de Corona-maatregelen zijn er slechts 30 tickets a 10,- euro beschikbaar. De gelukkigen kunnen dan in gezellig intieme sfeer, onder meer het debuut van een aantal nieuwe eigen songs live meemaken.

De Farmers, die afgelopen Corona-tijd met veel plezier in en om zorgcentra speelden, brengen naast vele zelfgeschreven songs ook  bewerkingen en covers van anderen. Dat alles in een rijk afgestelde mix van roots, boogie, Americana en dirty, hardrockin’ garage blues en natuurlijk op o.a zelfgebouwde cigar box gitaren.

Hun eigen songs bleven niet onopgemerkt, de regionale omroepen RTV Oost, RTV Drenthe, Omroep Gelderland en RTV Noord, draaien zeer veelvuldig de nieuwe dialect singles Crisisblues en Wi-j bint die ene band.

Kaarten voor wie graag live erbij is, zijn verkrijgbaar via de website van de Stoomfabriek. Voor degenen die geen kaart konden bemachtigen, is er dus de mogelijkheid om in te loggen op de livestream via www.theaterdestoomfabriek.nl

The New American Farmers zijn:

Petra Klaver: zang en (cigar box) gitaar
Paul Schuurman: drums en percussie
Albert Siemers: (cigar box) bas gitaar
Appy Zomer: bluesharp
Cigarbox Henri: diverse (cigar box) gitaren

Facebook: The New American Farmers

Artikel delen: