Annelie Skin & Wellness gaat van dromen naar durven, en uiteindelijk doen!

Annelie Skin & Wellness gaat van dromen naar durven, en uiteindelijk doen!

Annelie begon 12 jaar geleden met een salon aan huis. Na 3 jaar maakte ze de overstap naar een pand aan de rand van Dalfsen. 9 jaar op deze rustige, bosrijke plek blijft ze dromen over een locatie in een eigen pand met daarbij een mooie winkel. Dit voorjaar is deze droom werkelijkheid geworden. Ze durft de stap te maken. Haar man Mark is de persoon die haar het duwtje geeft, waarna ze uiteindelijk samen deze uitdaging aangaan.

Het pand aan de Pastoriestraat 2, ook wel het ‘oude Expert-pand’ genoemd, is omgetoverd tot een prachtige locatie met rustgevende behandelruimtes voor huidverbetering, gezichtverzorging (skincare) en behandelingen (treatments). In de winkel (store) kunnen klanten advies krijgen voor een gezonde huid. Maar ze kunnen er ook ‘meereizen’ in een warm wellnessgevoel. De collega’s van Annelie die in de winkel staan, helpen de klanten kennis te laten maken met nieuwe producten. Heerlijke geurbelevingen zoals parfum voor hem en haar, kruidenthee, geurkaarsen, badproducten van het merk Cenzaa. Showerfoam, bodyscrub, bodylotion, bodybutter, bodymist, roomsprays van het merk Scrub & Rub.

Kortom, leuk voor jezelf, maar ook om leuke ideeën op te doen voor kadootjes en pakketjes voor de wat kleinere bedragen. En omdat ze naast een verloskundigenpraktijk, zitten hebben ze nog een aantal handgemaakte babyartikelen. Binnenkort volgt ook een babyverzorgingslijn met natuurlijke stoffen van het merk Naif. Tip: kraamkadootjes voor (aanstaande) ouders en opa’s en oma’s!

Annelie Skin & Wellness -skincare- treatments –store

De naam zegt het al! Gespecialiseerd in huidverbetering. Behandelingen om te ontspannen en genieten in rustgevende behandelruimtes. De winkel om de beleving thuis voort te zetten en het wellnessgevoel door te geven met leuke, originele ideeën voor jezelf of als kado. Annelie vertelt: “In de toekomst hoop ik nog een collega in de tweede behandelruimte te kunnen laten behandelen om meer plek te kunnen bieden in de agenda.

Ook een samenwerking met collega- ondernemers, zoals bijvoorbeeld een pedicure, nagelstyliste, masseuse of iets dergelijks zou leuk zijn. We hebben nog twee ruimtes voor verhuur, waarvan er één zoals het nu lijkt binnenkort in gebruik gaat. Zo creëren we een mooie locatie met alles onder één dak!”

Wees welkom om de winkel binnen te lopen! De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-18.00. Met de behandelingen werken we op afspraak.

Annelie Skin & Wellness -skincare -treatments -store
Pastoriestraat 2, Dalfsen
Tel. 06 – 22887206
info@anneliehuidverbetering.nl
www.anneliehuidverbetering.nl

Foto's 3
Annelie Skin & Wellness gaat van dromen naar durven, en uiteindelijk doen!
Annelie Skin & Wellness gaat van dromen naar durven, en uiteindelijk doen!
Artikel delen: