Zo verleng je de zomer!

Zo verleng je de zomer!

We zijn dol op lange zomers, maar dat weet je in ons land maar nooit. Ben je net gewend om heerlijk in je hemdje buiten te sporten, slaat het weer alweer om. Er is echter een mogelijkheid die zomer te verlengen. We vertellen hier hoe.

Verleng de zomer door te overwinteren in Spanje

Voor je het weet is het echter weer september en doen fikse regenbuien en lagere temperaturen de zomer al snel vergeten. Wat dan? Wie het zich kan veroorloven kiest ervoor die zomer nog even te verlengen door te overwinteren in Spanje met La Casita.

Overwinteren is misschien een groot woord, maar er is niets fijner dan in september en oktober nog een paar weken zon mee te pakken. Alsnog op het strand je workout te doen, op het terras je yoga-oefeningen en een rondje hard te lopen met een duik in de zee als toetje. Bij La Casita vakantiehuizen kun je ook corona-proof overwinteren, doordat je een eigen vakantiehuis of villa krijgt voor een zeer lage prijs!

Tot in het verre najaar dagelijks buiten zijn

Aan de Costa del Sol haalt de temperatuur in september nog regelmatig de 28 graden. In oktober kun je temperaturen verwachten tussen de 20 en 25 graden. Need we say more. Daar hoef je in eigen land niet om te komen. In november zakt de temperatuur in Spanje, maar ook die maand leent zich prima voor een verblijf aan zee waarbij je dagelijks lekker buiten kunt zijn. 

Wie deze zomer in eigen land blijft, zou dus prima kunnen overwegen om aan het einde van de Hollandse zomer richting Spanje af te reizen en daar nog even na te genieten. De grootste toeristische drukte is er voorbij. De stranden bieden ruimte. En het klimaat zorgt ervoor dat je nog lange tijd buiten kunt zijn. 

Sporten in de zomer. Gezond!

Sporten in de zomer is een heerlijke bezigheid. Lekker bootcampen in het park, hardlopen door de duinen en een rondje op de racefiets. Soms is de temperatuur zo fijn dat een mooie sport bh en goede sportlegging of korte sportbroek voldoende zijn. Een Freya sport bh helpt je om met comfort te sporten en bewegen!

Na het sporten even op een terras

Zie jij jezelf al hardlopend langs de costa’s? Neem in je heuptasje wel even een bankpasje mee, want voor je het weet tref je nog zo’n heerlijk terras om erbij te komen van je fiets- of wandeltocht. Dan is een Sangría niet te versmaden. Mag ook een koffie zijn overigens, of een cerveza. 

Artikel delen: