Geef de slaapkamer een unieke touch met een bed van steigerhout

Geef de slaapkamer een unieke touch met een bed van steigerhout

In de zomervakantie vind je de rust om mooie nieuwe ideeën te verzamelen voor je interieur. Heb jij ook een project in gedachten waarmee je een ruimte in huis wilt verfraaien? Je woonkamer, hal of badkamer? Of wil je juist je slaapkamer een trendy look geven? We inspireren je graag met het materiaal steigerhout.

Met het doorleefde uiterlijk van dit hout creëer je een natuurlijke uitstraling. Dit is een van de redenen waarom steigerhout de laatste jaren ontzettend populair is geworden. Ook is het geschikt voor eindeloos veel toepassingen, zoals het maken van bedden, een absolute aanrader als je wilt slapen in een unieke eyecatcher! Ook voor kinderbedden is het stoere hout een graag gebruikte materiaalsoort.

Charmant karakter

Met steigerhouten meubels zorg je in huis voor een ultiem warme sfeer, of je nu een landelijk, industrieel of modern interieur hebt. Normaal gesproken ontstaat het doorleefde en charmante karakter van steigerhout in de loop der jaren. Want het hout dankt zijn uiterlijk aan langdurige blootstelling aan de weerselementen. Omdat steigerhout zo geliefd is, wordt het steeds lastiger om aan de vraag te kunnen voldoen. Daarom wordt in de interieurwereld nu ook veel vurenhout gebruikt. Door hier met de hand verwering in aan te brengen en het hout chemisch te behandelen, wordt een gelijkwaardige steigerhouten look-and-feel gecreëerd. Dit resulteert in duurzame meubelen met eenzelfde authentieke uitstraling.

Meubels op maat

Of je nu de voorkeur geeft aan het originele steigerhout of kiest voor vurenhout, je kunt er hoe dan ook alle kanten mee op. Daarbij komt dat het materiaal zeer toegankelijk is om er meubels op maat mee te laten maken. Op die manier kun je jouw eigen ideeën en ontwerpen tot leven laten komen. De steigerhoutspecialist VanLonden.com weet daar alles van. Met veel plezier vervaardigen hun vakmensen jouw gedroomde bed, dat perfect past bij je lifestyle en woonwensen. Op de website vind je tal van inspirerende voorbeelden. Wanneer je je oriënteert, kom je ook tientallen originele kinderbedden tegen. Variërend van stevige peuterbedden tot stoere bedden voor in de kamer van je puber.

Hoog slapen

Onder de kinderbedden is een hoogslaper een van de klassiekers. Kinderen in alle leeftijden vinden het geweldig om hoog te slapen. Als ouder profiteer je van het bijkomend voordeel dat je er een zee aan extra ruime mee creëert. Daar kun je bijvoorbeeld een bureau neerzetten om huiswerk aan te maken of een lade met daarin een extra matras voor logeetjes plaatsen. VanLonden.com biedt een leuk alternatief voor kinderen die nog niet toe zijn aan een normale hoogslaper. Voor hen is er de halfhoogslaper van steigerhout die qua hoogte tussen een gewoon bed en een hoogslaper in zit. Het idee blijft hetzelfde, maar je kind slaapt net een paar treetjes lager.

Woon je in de regio van Dalfsen en wil je een steigerhout bed bestellen bij VanLonden.com? De meubels worden zowel door de eigen mensen als door een pakketdienst door het hele land bezorgd. Extra prettig is dat de meubels gratis bij je thuis worden gemonteerd.

Artikel delen: