Nieuw seizoen groepsbegeleiding! Start op woensdag 2 september

Nieuw seizoen groepsbegeleiding! Start op woensdag 2 september

DALFSEN – Wil je graag een gezonde(re) leefstijl, meer regelmaat in je voeding, lekker eten en het liefst ook nog wat kilo’s voorgoed kwijtraken? Kom dan op woensdagavond naar de Middeleeuwen 9 voor de groepsbegeleiding. Je bepaalt zelf hoeveel weken je meedoet en ter motivatie kunnen we doelen stellen.

Tijdens de bijeenkomsten:

  • Krijg je elke week een nieuw weekmenu met heerlijke uitgeschreven recepten (voor het hele gezin), waardoor je zelf niet hoeft na te denken wat je ’s avonds op tafel zet.
  • Leer je hoe je verantwoord kunt omgaan met voeding en beweging.
  • Word je apart genomen voor een uitgebreid weeg -en meet moment. (lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa en buikomtrek)
  • Leren we van elkaar door tips & tricks.

Let op! Vanwege de coronamaatregelen zullen de groepjes kleiner zijn (max. 4 personen) en zal er bij aanmelding meer info worden gegeven en vragen worden gesteld.

DIGITAAL WEEKMENU

Ook kan je ervoor kiezen om op eigen initiatief aan de slag te gaan door wekelijks een menu opgestuurd te krijgen via de mail. De menu’s zijn hetzelfde als die van de groepsbegeleiding en worden elke woensdagavond verstuurd.

Voor beide opties geldt: Je bepaalt zelf hoeveel weken je meedoet!

Kosten: Digitaal weekmenu is €7,50 per week en groepsbegeleiding is €10,00 per week.

Omdat Vivacious is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) kan dit (gedeeltelijk) vergoed worden door zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent.Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar vi-va-cious@outlook.com

Voor meer mogelijkheden om op weg te gaan naar een gezonde leefstijl kun je altijd een kijkje nemen op www.liveviacious.nl

Artikel delen: