Mies van de Wal is jarig!!

Mies van de Wal is jarig!!

DALFSEN – Mies kreeg er weer een jaar bij. Niet vandaag maar 10 juli al. Maar zijn broertje heeft ons vergeten in te seinen. Ze zijn nu op weg om Mies te bezoeken. Vanwege de corona hebben ze dat nog niet eerder aangedurfd. Hij en zijn vrouw, de schoonzus van Mies, gaan nu per fiets van Starnbosch naar Mies om haar ook te feliciteren ook namens Dalfsennet.

89 jaar jong is ze vorige week  geworden. Het was weer groot feest in Dalfsen, dan hebben we het over onze Mies. Dit schreven we 9 jaar geleden. We hebben afgesproken met Mies om hier elk jaar even bij stil te staan.

We gaan haar ook dit keer van harte feliciteren namens alle inwoners van de gemeente Dalfsen en wensen haar nog vele gezonde jaren toe. Een hele fijne dag toegewenst Mies, ook vandaag! Bij deze een flinke bos digitale bloemen, geef ze niet te veel water! Want daar kunnen ze niet tegen, maar dat weet je nog van de vorige keren. Wel een beetje laat maar dat komt door dat je broertje Hans er ons vandaag pas aan herinnerde.  Sorry Mies, volgende keer zullen we hopelijk op tijd zijn. Als Hans maar een berichtje doet.  Mies Van Harte en nog heel veel gezonde jaren toegewenst namens alle kijkers van Dalfsennet.

Wie Mies eens wil trakteren moet haar maar eens mee uitnemen en dan gegrilde schweinehaxe gaan eten, daar doe je haar echt een groot plezier mee. Ze eet dan haar vingers er bij op, nog steeds.

Nu gaat ze beginnen te sparen voor haar 90e verjaardag volgend jaar. Dat kon nog wel eens een knalfeest gaan worden.

Foto 1
Artikel delen: