Stoptober – Stop jij Ook?

Stoptober – Stop jij Ook?

DALFSEN – Het is weer bijna zover, de maand oktober is dé maand om te stoppen met roken. Stoptober is een succesformule gebleken met als doel om 28 dagen niet te roken. Meedoen is een van de belangrijkste beslissingen om gezonder te leven. En, deze beslissing kun je nu voor je zelf maken! Bang dat je dit niet kunt volhouden? Dan heb ik goed nieuws: met de hulp van hypnose en hypnotherapie gaat het als vanzelf!

Het geheim van Stoptober schuilt in de positieve aanpak en ondersteuning. Ook het feit dat vele rokers meedoen stimuleert anderen om aan te haken. In de afgelopen jaren heeft dit initiatief zich bewezen doordat meer dan 300.000 rokers nu niet-rokers zijn. De genoemde 28 dagen zijn het begin van een rookvrij leven, een gezonder leven met een hogere levensverwachting. Bovendien spaar je veel geld uit, geld dat je voortaan kunt uitgeven aan leuke dingen zoals bijvoorbeeld vakanties of welzijnsactiviteiten.

Met hypnose en hypnotherapie, net dat beetje extra…

Als hypnotherapeut hoor ik het wekelijks: ik vind het moeilijk om te stoppen met roken. Ik ga hier dan ook zeker niet zeggen dat het gemakkelijk is. Wat ik wel kan zeggen, is dat met behulp van hypnose en hypnotherapie de Stoptober maand veel gemakkelijker zal gaan. Natuurlijk moet je het ook echt willen; je motivatie moet aanwezig zijn. Ben jij gemotiveerd en wil je deze keer alles op alles zetten en de knoop doorhakken, dan help ik je hierbij met veel plezier.

Maak nu meteen een afspraak; dat kan via deze link. Scroll door naar beneden en kies de datum en het tijdstip dat jou uitkomt.

Artikel delen: