Van 14 t/m 18 oktober geen treinen

Van 14 t/m 18 oktober geen treinen

DALFSEN – Van 14 t/m 18 oktober geen treinen door werkzaamheden tussen Zwolle en Dalfsen, zo als al vaker dit jaar. Vanwege werkzaamheden rijden er van woensdag 14 tot en met zondag 18 oktober geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Welkom, mondkapje verplicht

Voor het reizen met het ov geldt: je bent van harte welkom. Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in het ov, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis.

Foto's 2
Van 14 t/m 18 oktober geen treinen
Artikel delen: