Live-stream Delta Calluna cigar box festival

Live-stream Delta Calluna cigar box festival

DALFSEN- OMMEN- net als de vele andere festivals heeft ook het ‘Delta Calluna’ cigar box gitaar festival last van Corona. Het festival zou anders vanavond al starten bij café Calluna op de grens Dalfsen / Ommen, met de pre-party en morgen het festival zelf.  Maar… om nu helemaal niks te doen vonden de organisatoren ook zonde en daarom is er een alternatief en volledig Corona-proof programma bedacht.

Vanaf vannacht  00:00u tot zondagavond  gaat er een soort van live-stream plaats vinden op de festival Facebook pagina Delta Calluna.

Er worden op die pagina komend weekeinde regelmatig  you tube filmpjes geplaatst van diverse cigar box gitaar bands, –duo’s of -solo artiesten. Iedereen kan deze filmpjes dan vanaf zijn of haar eigen computer, laptop of telefoon, bekijken wanneer men wil.  De filmjes zullen natuurlijk ook afgewisseld worden met beelden van vorige edities , dus kortom;  genoeg te beleven!

Wel vragen we de kijkers of ze zich zoveel mogelijk  op de You Tube kanalen van de diverse acts willen abonneren. Dit genereert voor de artiesten, -die ook stilliggen door Corona-  namelijk een beetje reclamegeld van You Tube en kost de kijker zelf niets.

Artikel delen: