Wees gewaarschuwd!!!

DALFSEN  – Trap hier niet in. De gemeentegids wordt uitsluitend uitgegeven door Akse Media. Dat heeft u ook kunnen lezen in Kernpunten de berichten van de gemeente. Al andere bedrijven proberen hier misbruik van te maken, zelfs bij Dalfsennet en dat is niet zo slim natuurlijk. TRAP ER NIET IN!!

Ze brengen het zo: Naar aanleiding van ons jaarlijks onderhoud sturen wij u de jaarlijkse offerte inzake uw internetadvertentie op de Gemeentegids met de onderstaande specificaties:

In het bedrijvengedeelte bent u als adverteerder te vinden op bedrijfsnaam en plaats. Bij uw advertentie komt een link naar de bedrijvengids, een routeplanner met plattegrond en een ‘’meer info’’ knop met een link naar uw website, e-mailadres en telefoonnummer. Hiermee zullen klanten direct contact met u kunnen opnemen. Tevens kunt u op verzoek 2 trefwoorden toevoegen waarmee klanten u sneller kunnen vinden.

Verschijningsdatum: Maand na datum (opdracht onder voorbehoud)
Prijs: 195,- per jaar exclusief 21% btw
Pakket: Basispakket

Looptijd: 12 maanden (hierna volgt automatische verlenging)

Zoekwoorden: Op eigen aandragen, of indien aanwezig zie onderstaande vermelding.

Zoekwoorden: Geen zoekwoorden opgegeven

Indien alles correct is en u hiermee akkoord gaat, stuur dan binnen 72 uur na ontvangen van deze email een akkoord per e-mail met daarin uw naam en factuurgegevens naar dit e-mailadres. Eventuele aanpassingen kunt ook per email aan ons doorgeven. Wij zullen dit direct voor u aanpassen en uw gegevens updaten zodat uw klanten u weer snel kunnen vinden. U krijgt dezelfde dag alles nog per email toegestuurd met alle informatie die u nodig heeft.

trap er niet in dus

Hopelijk heeft Dalfsennet u wat centjes kunnen besparen!

Artikel delen: