Wederom dit weekeinde weer afhaalmaaltijden

Wederom dit weekeinde weer afhaalmaaltijden

STERREBOS – Met alleen berichtjes plaatsen op Dalfsennet kan ik helaas niet de kost verdienen. Daar moet meer voor gebeuren. Dus daarom beroepsmatig de weekenden weer bezig met afhaal bestellingen.

U kunt Het Boskamp vrijdag bellen vanaf 15.00 uur voor de bestellingen. Zaterdag mag dat vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur. We spreken dan samen een tijd af hoe laat u het kunt gaan halen. Naast bovenstaande menu hebben we ook patat voor de kinderen en ook diverse snacks. Maar ook flesjes frisdrank en Vechtdal bieren om mee te nemen.

Het restaurant moet helaas gesloten blijven,

Wegens succes vorige week zondag, nu zondag nog een keer:

Buiten de piekuren, op zondag, zeg maar tussen 14.00 en 16.30 uur hebben we nog meer lekkers te bieden dan de standaard “snelle gerechten’’ die anders ook op de kaart staan:

Wat dacht je van T – bone steak met kruidenboter en aardappelschijfjes en gemengde vers gesneden rauwkost. € 25,–

Of een kogelbiefstuk met kruidenboter en aardappelschijfjes en gemengde verse rauwkost. € 16,75

Of ga je liever voor een zalmfilet met aardappelschijfjes met gemengde rauwkost. € 16,00

Heb je toch liever frietjes? Geen probleem.

Maar bestel deze gerechten wel even een uur van te voren.

Na 16.30 uur gaan we verder met deze kaart

Ook de kidsbox doet dit weekeind weer mee

U kunt afhalen bij de Big Snack, bij de slagboom van de camping. Dus niet wachten bij de restaurant ingang, want dan wordt je eten koud.

Wilt u wel zorgen dat de inrit naar de camping vrij blijft?

Het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG
TEL. 0529 – 431712

Foto's 6
Wederom dit weekeinde weer afhaalmaaltijden - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Wederom dit weekeinde weer afhaalmaaltijden - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Wederom dit weekeinde weer afhaalmaaltijden - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Wederom dit weekeinde weer afhaalmaaltijden - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Wederom dit weekeinde weer afhaalmaaltijden - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Artikel delen: