Nieuw bedrijf(je) al 100% groei in korte tijd

Nieuw bedrijf(je) al 100% groei in korte tijd

DALFSEN – Nog niet zo heel lang geleden meldden we dat Stan Kleinlugtenbeld mensen voort ging helpen met computerproblemen. Met name ouderen hebben hier nog wel eens moeite mee. Het is bijvoorbeeld niet vanzelfsprekend dat mensen Dalfsennet kunnen volgen op hun mobiele apparaat.

Zijn klantenkring is al behoorlijk gaan groeien, dit was dan ook zijn doel. Ook kreeg hij RTV Oost op bezoek waarbij hij te zien is op TV. In dit stukje liet hij zien hoe een senior Dalfsennet te zien krijgt op zijn iPad.

Zijn doel was om zijn bedrijfje uit te breiden naar bijvoorbeeld: Ommen, Zwolle of daarbuiten. In Zwolle heeft hij ondertussen een jongen gevonden die samen met hem bezig wil gaan met I Solve IT ( vertaling: ik los op). Hij heeft aan al die aandacht een leuk aantal klanten overgehouden.

Hieronder een linkje van een TV uitzending hoe Stan Kleinlugtenbeld uut Dalfsen, Dalfsennet installeert op de computer van een senior.

Maar Stan is nu ook weer niet de eerste die dit op jonge leeftijd doet. Ik zat even terug te kijken op Dalfsennet. 5 jaar geleden waren hier ook al studenten mee bezig.

Foto's 3
Nieuw bedrijf(je) al 100% groei in korte tijd
Nieuw bedrijf(je) al 100% groei in korte tijd - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: