Melding: zeer grote brand in Raalte (update)

Melding: zeer grote brand in Raalte (update)

DALFSEN – Vanmorgen was er een grote brand in Raalte die is opgeschaald tot een zeer grote brand. Korpsen uit de omgeving zijn ook uitgerukt daar naar toe te gaan.  De sirenes van de de brandweer was goed te volgen in het Sterrebos, vanaf postcodevermoedelijk Dalfsen die richting op.

Wat er precies aan de hand is is nog niet helemaal duidelijk. Het is in ieder geval aan de Almelosestraat. Vermoedelijk gaat het om de distributie centrum van de Jumbo. Waarschijnlijk is het ontstaan in het kantorengedeelte. De eerste melding is van 9.20 uur. Er zijn 4 tankautospuiten en 1 hoogwerker. Er is of komt hulp van de korpsen Luttenberg, Lemelerveld, en Heeten.

Op dit moment is er een zeer grote brand aan Almelosestraat te Raalte in een distributiecentrum. Voorlichting is onderweg. Heeft u last van de rook, sluit ramen en deuren en zet, als het mogelijk is, de ventilatie uit.
Laatste bericht:
Bij de brand in een distributiecentrum in Raalte is het sein brandmeester gegeven. Dit houd in dat de brand onder controle is. De Almelosestraat is nog wel geruime tijd afgesloten. Einde berichtgeving. Bericht van 11.30 uur.

 

Foto 1
Artikel delen: