Ans gaat het rustiger aan doen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Ans gaat het rustiger aan doen

DALFSEN – Ans de kassière gaat vandaag voor het laatst werken. Nou ja werken, daar zal vandaag wel niet zo veel van terecht komen. Want wat ik allemaal te horen kreeg wat haar collega’s allemaal van plan zijn dat belooft het nog wat.

Alle, nou ja bijna alle, collega’s zijn gisteren tot diep in de nacht bezig geweest de winkel in sfeer te brengen. Ik zag ze gisteren vlak voor sluitingstijd al sjouwen met rollators en muziek instrumenten. En op de weg was het plotseling druk met allemaal fietsers en auto’s die allemaal naar de winkel kwamen om te helpen. Ik heb het gevoel dat Ans deze dag niet zo snel zal vergeten. Nikita, en haar andere collega’s( zijn de grootste en ook de gezelligste aanstichters van dit gebeuren) ze waren al weken bezig met de planning. Zo konden alle bezoekers de laatste weken een verhaaltje schrijven in het “boekje voor Ans”, waar ze later nog met veel plezier op terug kan kijken. Het wordt nog wat vandaag. Dalfsennet fotograaf Paul Scholten (gek op taart) is ook al uitgenodigd vandaag. We zullen ongetwijfeld meer over te zien en te lezen krijgen vandaag.

Dat klopt alles is versierd vanavond door mijn collega’s, want Ans komt al om 8 uur ’s ochtends “werken” morgen. Klanten en Dalfsenaren kunnen bij de Lidl tussen 08:00 en 17:00 uur voor de laatste keer bij Ans aan de kassa komen, of om haar een fijn pensioen te wensen!

Foto's 2
Ans gaat het rustiger aan doen
Artikel delen: