Fit blijven achter je bureau, deze gadgets helpen je! 

Fit blijven achter je bureau, deze gadgets helpen je! 

REGIO – Sporten is natuurlijk verreweg de beste manier om wat in vorm te komen en fit te blijven. Toch zal niet iedereen hier veel tijd voor hebben, er moet natuurlijk ook gewerkt worden. De kans is zeer groot dat je geen baan zult hebben waarbij je de mogelijkheid hebt om veel te sporten. Toch is het zeker nog wel mogelijk om te bewegen achter je hoekbureau. Deze fitness gadgets zullen ervoor zorgen dat jij niet de hele werkdag stil blijft zitten. Je kunt ze namelijk gewoon gebruiken terwijl je aan het werk bent.

Up

De Up lijkt misschien op een normale armband, maar het is toch een stuk meer dan dat. Dit product van Jawbone is namelijk een systeem dat je slaappatroon, eetgewoonten en beweging kan bewaren. De Up werkt met een app die je kunt installeren op je iPhone telefoon. Hierin kun je onder meer al je eetgewoonten in invullen. Je slaappatroon en de bewegingen zullen geregistreerd worden met behulp van een sensor in de Up. Overigens heeft dit speciale armbandje van Jawbone ook nog een wekker, wat natuurlijk ook hartstikke handig kan zijn. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en kost niet eens 100 euro.

Gamercize PC-Sport Stepper

Een workout doen terwijl je aan het werk bent, dat is mogelijk met de Gamercize PC-Sport Stepper. Dit apparaat zal er namelijk voor zorgen dat je na een uur al tussen de 200 en 400 calorieën hebt verbrand. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is te steppen terwijl je tegelijkertijd je to do list van het werk aan het afvinken bent. Dit product kost ruim 100 euro en is super handig om te gebruiken. Zo bestaat het onder andere uit een display. Hierop kun je de afstand, de snelheid en de verbrande calorieën eenvoudig aflezen.

GymyGym Chair

Ja, het heeft best een vreemde en domme naam. Toch is de GymyGym Chair zeker een aanrader als je fit wilt worden op kantoor. Dit kan namelijk het eenvoudigst al zittend gedaan worden, wat mogelijk is met de GymyGym Chair. Dit komt doordat zo’n stoel ervoor zal zorgen dat je altijd in een goede houding zult zitten, ongeacht je lichaamsbouw. Er zijn vier verschillende oefeningen mogelijk om te doen op de GymyGym Chair. Hierbij kun je onder meer je armen en benen trainen. De zwaarheid kan hierbij worden aangepast. Relatief duur is dit product wel.

Lifespan TR-1200-DT5

Het is misschien niet het beste product om zelf neer te zetten in een kantoor, maar toch is de Lifespan TR-1200-DT5 ronduit ideaal. Dit is namelijk een werkplek en een loopband in één. Zo kun je dus echt perfect in vorm komen terwijl je ook aan het werk bent. Op het bureau van de Lifespan TR-1200-DT5 kun je een computer kwijt, al is een laptop ook mogelijk. Zo ben je dus al lopend actief aan het werk op het apparaat. De Lifespan TR-1200-DT5 is helaas niet goedkoop. Het kost namelijk ruim duizend euro om hier gebruik van te kunnen maken.

Artikel delen: