Maak dagelijks een verkwikkende wandeling op Ecco schoenen

Maak dagelijks een verkwikkende wandeling op Ecco schoenen

NEDERLAND – We zitten momenteel in een tweede lockdown, een die nog strenger is dan de eerste. Dit heeft als gevolg dat we veel thuis zitten en gevaar lopen om in een dagelijkse sleur te geraken. Om dit tegen te gaan is er één gezond medicijn en dat is frisse buitenlucht. Het kan je bijna niet ontgaan zijn.

Op het internet, in de tijdschriften en als je de tv aanzet heeft men het over de weldadige werking van bewegen, en in het bijzonder het maken van een wandeling. Om wandelen te stimuleren heeft hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder zelfs een app ontwikkeld die je dagelijks uitdaagt om een ommetje van twintig minuten te maken.

Ben jij ook het type dat er elke dag even lekker uit gaat? Dan doe je dit natuurlijk wel op de meest comfy en trendy schoenen. Naast een fijne winterjas en een warme sjaal behoren Ecco schoenen ook tot je fashionable wandeloutfit. Lockdown of niet, je wilt goed voor de dag komen!

Schokdempende zooltechniek
Het Deense merk heeft al sinds de jaren zestig een reputatie hoog te houden. Ecco staat wereldwijd bekend om het maken van modieuze schoenen met een fantastische pasvorm. Elke schoen die zij fabriceren past als gegoten. Het merk staat ook bekend om het ontwikkelen van innovatieve technologieën die door de concurrentie op de voet gevolgd worden. Denk aan de revolutionaire Schok Thru-technologie waardoor schokdemping in de zool aan lopen een compleet nieuwe dimensie geeft. Zowel de mannencollectie als Ecco schoenen voor dames bevatten schoeisel met deze geraffineerde technologie.

Mode en comfort in één
De collecties zijn zeer gevarieerd en er is voor elke gelegenheid een schoen te scoren. Van stijlvolle pumps, tot stoere boots en trendy (enkel)laarsjes. Ben je al bekend met de ST.1 sneakers? Deze zijn perfect voor je dagelijkse ommetje en enorm geliefd onder vrouwen. Dit komt door de eigentijdse uitstraling en de combinatie van nubuck met prachtig volnerf Ecco-leer. De sneakers passen goed onder een jeans of legging, maar zijn ook erg goed te combineren met een jurk of legging. Wil je graag schoenen kopen voor een zacht prijsje? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de Ecco outlet store van Meijerink. Ook daar vind je ongetwijfeld een paar dat je goed past!

Artikel delen: