Dit zijn de beste koffiepadmachines van 2021

Dit zijn de beste koffiepadmachines van 2021

Houd je ervan om koffie te drinken in de ochtend? Je kunt je leven dan nog net iets verbeteren door een koffiepadmachine aan te schaffen. Dit is een type koffiezetapparaat die echt ontzettend eenvoudig is om te gebruiken. Je hebt namelijk alleen capsules nodig om vervolgens heerlijke koffie te kunnen maken.

Hier hoef jij zelf niet veel voor te doen, je hoeft eigenlijk alleen maar op de knop te drukken. De machine zal vervolgens een perfect bakje pleur voor je creëren waar jij dus van kunt genieten om de dag goed te beginnen. Wil je ook een koffiepadmachine kopen? Je zou dan kunnen kiezen voor één van de exemplaren die genoemd worden in dit artikel.

Lavazza Idola

Ben je op zoek naar een machine met een groot aantal functies? Wil je graag dat het apparaat een strak ontwerp heeft? Wil je dat de koffiepads van een geweldige kwaliteit zijn? De Lavazza Idola valt dan zeker aan te raden. Deze koffiepadmachine is hartstikke eenvoudig te gebruiken, terwijl het ook nog eens vier verschillende drankformaten zal produceren. Jij kunt dus zelf kiezen wat je precies wilt drinken. Daarnaast kun je ook nog zelf de temperatuur van het water aanpassen. Dit is ideaal voor iemand die van warmere of juist koelere koffie houdt. Om gebruik te kunnen maken van de Lavazza Idola zul je Lavazza cups aan moeten schaffen. Deze pods zullen zorgen voor heerlijke koffie.

Dolce Gusto Infinissima

Als je niet te veel wilt betalen voor het koffiezetapparaat dan hoort de Dolce Gusto Infinissima zeker op je lijstje te staan. Dit is namelijk een goedkope koffiemachine zonder franjes, al heeft het wel een zeer ongewoon uiterlijk. Door deze look onderscheidt het zich van de concurrentie, maar dit heeft nog meer redenen. Met de Dolce Gusto Infinissima kun je namelijk zelf bepalen hoeveel koffie er precies in je mok gaat. Dit apparaat is compatibel met alle Dolce Gusto cups. Je kunt de pad in de bovenzijde steken, waarna je de hendel op warm zet. Verplaats hem vervolgens zodat het zoveel koffie zal inschenken als je zelf wilt. Het is ook bij de Infinissima ook mogelijk om koude drankjes te maken.

Nespresso Creatista Uno

We gaan van het ene uiterste naar het andere, de Nespresso Creatista Uno is namelijk een veel duurdere koffiezetapparaat. Dit komt doordat deze machine je barista-vriendelijke functies geeft. Daarnaast is het ook eenvoudig te gebruiken, wat natuurlijk van belang is. De Nespresso Creatista Uno ziet er professioneel uit, wat onder meer door het stoompijpje komt. Dit neemt de automatische melktextureringstechnologie over en zal gloeiend hete en zijdezachte melk creëren met één druk op de knop. Je kunt bij de Nespresso Creatista Uno kiezen voor drie verschillende drankgroottes, terwijl de watertemperatuur ook aangepast kan worden. Ditzelfde geldt voor de schuimigheid van de gestoomde melk. Om koffie te maken met de Nespresso Creatista Uno zul je Nespresso cups aan moeten schaffen.

Tassimo My Way 2

My Way is een capsulemachine die je veel aanpassingsmogelijkheden geeft. Daarnaast kun je met dit model van Tassimo ook je aangepaste drankjes direct opslaan met behulp van een speciale knop. Hierdoor hoef je de volgende keer niet weer alles aan te passen, je kunt gewoon eenvoudig tikken op je perfecte koffie. Bij de Tassimo My Way 2 kun je kiezen uit drie verschillende drankformaten, terwijl je ook zelf de koffiesterkte en het temperatuur kunt bepalen. Daarnaast is het ook mogelijk om de machine de barcode op de cups te laten lezen. Het apparaat zal vervolgens zelf het perfecte kopje koffie inschenken. Dit maakt jouw leven dus nog net wat eenvoudiger.

Artikel delen: