46 kippen weg? Wolf??

DALFSEN – Die 46 kippen bij die camping zijn er niet. Er is ook geen wolf of een vos bezig geweest. En ook die 23 kippenhokjes zijn er niet. Het was gewoon een 1 april grapje waar weer heel veel mensen instonken.

De meesten konden er wel hartelijk om lachen. Weer anderen reageerden behoorlijk fel. Want ondanks dat bij het bericht stond dat de foto ter illustratie was, vonden toch enkelen dat het hokje op de foto veel te klein was. En die vonden het haast nodig dat de dierenbescherming daar maar eens naar moesten kijken. Dat waren dan de echte dierenvrienden.

Maar ook uit eigen kring werd al verteld dat Dalfsennet dit jaar geen april grap had. Ze zijn zo rustig daarmee. Andere jaren deden ze daar volop aan mee. Heeft vast met de corona te maken werd al geopperd.

Ik er maar snel overheen praten door het te hebben over morgen komen de kippen aan bij de camping? Ja, ik heb het gelezen. Ik zou het geloof ik zo niet doen, met al die kippenstront en dan de vliegen. Maar vroeg ik eergisteren: wat voor datum is het morgen dan? Toe werd het wat duidelijk. Hij was er dus ook flink ingestonken.

We gaan alvast weer broeden voor volgend jaar. Iedereen bedankt voor het meeleven en de reacties. Het was maar een grapje!

Artikel delen: