Even voorstellen: Goed Opgelost inboedel service - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Even voorstellen: Goed Opgelost inboedel service

DALFSEN – Op het industrieterrein van Dalfsen is in het Bedrijfsverzamelgebouw De Goldkamp (op nummer 41-25) Goed Opgelost inboedel service gevestigd.

Dit bedrijf is van de compagnons Benny Hoes en Ron van der Wijk; het is gestart in oktober 2014.

De werkzaamheden van het bedrijf zijn o.a. als volgt:

  • ontruimen van woningen, bedrijfspanden en kantoren; bruikbare goederen worden naar Kringloopbedrijven gebracht en het restant wordt afgevoerd naar bijv. ROVA; hierbij wordt altijd gewerkt conform de milieuregels.
  • gebouwen terugbrengen in een verhuurbare/verkoopbare staat door o.a. de volgende werkzaamheden: kleine verbouwingen (inclusief sloopwerk) schoonmaak, slopen, schilderen, timmeren;
  • verhuizingen;
  • klussen in en om het huis (zoals de tuin

Gezien hun opleiding en hun werkervaring, zijn beide heren breed inzetbaar.

Benny Hoes heeft 10 jaar in de bouw gewerkt als timmerman/ metselaar. Benny is bij velen bekend vanwege zijn autorijschool met dezelfde naam. Ook is hij eigenaar geweest van andere rijscholen zoals Blok-Huls in Zwolle.

Ron van der Wijk heeft ook een bouwachtergrond o.a. als tegelzetter. Daarna was hij een aantal jaren zwemonderwijzer in ’t Harde. Door zijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heeft hij vele jaren gewerkt met mensen met een beperking.

Benny en Ron zijn met hun bedrijf begonnen, omdat zij met hun handen bezig wilden zijn en ze door het ontzorgen van mensen, voldoening kunnen halen uit een zichtbaar resultaat.

Door hun opleiding/werk hebben Benny en Ron veel technische kennis zelf in huis. Voor (zeer) specialistisch werk, kunnen zij altijd de juiste vakmensen inschakelen. Voor het vervoer van de op te ruimen goederen beschikt het bedrijf over een vrachtwagen en grote bestelbus. Opslag van de spullen is slechts tijdelijk (enkele dagen) mogelijk in de eigen loods.

Het bedrijf werkt niet enkel voor bedrijven (zoals woningbouwverenigingen en verzorgingshuizen), maar ook steeds meer voor de particuliere markt. In alle gevallen staat het belang van de klant op de eerste plaats!

Er  wordt altijd als volgt gewerkt:

  • met de potentiele klant is vooraf overleg over de inhoud van de klus; tijdens een bezichtiging van het pand worden dan de wensen van de klant geïnventariseerd;
  • daarna wordt altijd een vrijblijvende offerte uitgebracht.

Meer informatie over “Goed opgelost” staat op de website www.inboedelservicego.nl.

Hebt u belangstelling om klussen door Goed Opgelost te laten uitvoeren, dan kunt u contact opnemen via service.goedopgelost@gmail.com of  06- 49 59 67 59.

Foto's 4
Even voorstellen: Goed Opgelost inboedel service - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Even voorstellen: Goed Opgelost inboedel service - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Even voorstellen: Goed Opgelost inboedel service - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten
Artikel delen: