Stilohal in brand: politie zoekt getuigen

ZWOLLE – Vanavond is er brand uitgebroken in de Stilohal in Zwolle. Veel brandweerkorpsen rond Zwolle zijn uitgerukt om te assisteren met het bluswerk. Het gebouw stond al op de lijst om gesloopt te gaan worden. Vele Dalfsenaren hebben in dit gebouw hun theorie-examen voor hun rijbewijs afgelegd en ook diende deze plek vaak als startpunt voor het echte autorijexamen.

zie hier meer

 

Politie zoekt getuigen brand in sporthal

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een brand in een sporthal aan de Van Wevelinkhovenstraat op maandagavond 10 mei.

Omstreeks 20.15 uur kreeg de politie de melding dat brand was uitgebroken in de sporthal. De brandweer heeft de brand geblust.

Uit een eerste onderzoek is de oorzaak van de brand nog niet bekend geworden. De politie sluit brandstichting niet uit en is op zoek naar getuigen. Heeft u rond 20.15 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Van Wevelinkhovenstraat? Of heeft u iets anders gezien of gehoord wat te maken kan hebben met deze brand? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Artikel delen: